VIDEO NECENZURAT- tânăr împuşcat în cap în Bucureşti, Imagini ȘOCANTE 13.06.2015

Un grup de tineri se întorceau de la Piaţa Universităţii unde avusese loc un eveniment organizat în memoria victimelor mineriadelor şi a evenimentelor tragice din 13 – 15 iunie 1990. Când au fost opriţi spre legitimare de o patrulă mobilă de poliţişti comunitari. Tinerii au reacţionat cerând ca şi patrula să se legitimeze şi de aici au apărut scântei, pe fondul nervozităţii şi tensiunii acumulate intre protestatari şi oamenii legii. Poliţistul comunitar a scos pistolul şi a tras.

MARTOR OCULAR: ”I-a pus pistolul la cap și a tras! Ambulanța nu a venit 20 de minute”. POLIȚISTUL LOCAL care a împușcat în cap un ACTIVIST, cu un PISTOL CU BILE, e cercetat penal pentru ABUZ.

Scandalul a avut loc azi-noapte, în Bucureşti, pe strada Verona. Potrivit martorilor, un poliţist i-ar fi cerut unui tânăr să se legitimeze, dar acesta ar fi refuzat să prezinte actele deoarece omul legii nu se legitimase primul, aşa cum prevăd procedurile. În urma altercaţiei dintre aceştia, un agent a scos pistolul cu bile şi l-a împuşcat în cap pe tânărul cu care se certa. Poliţia judiciară desfăşoară acum o anchetă.