UĂI N-AUZI…!

UĂI N-AUZI…!

 

Băieţi! Hai că sunt tare, ce mai…
Mai ţineţi voi minte că acu’ vreo două săptămâni înainte vă trăgeam de atenţie râzând să fiţi atenţi că deontologii scatofagi care au mâncat un deceniu papa bun după urma lui Nichita şi PSD rămân fără gloanţe şi fără muniţie? V-am spus, nu?
Mă râdeam atunci de Aiurel Toboşaru că a trecut de la dobă la clopote şi începuse bruscamente să le tragă în draci de se auzea şi în Mitropolia lui Teo….
Afenechiului avea la îndemână robinetul cu lovele, iar Relu încă băga scuipat pe ţeavă.
Cum l-au luat gaborii pe Preş să-l scuture o ţâră de colb, hop! nema lovenştein! Kaput! Băse, canci, ICR nema, nasol momentul…
Mă durea şi pe mine tare de tot calculatorul că mi-era frică de faptul că voi rămâne singur pe baricade un fel de presar de dreapta care îi regulează corect şi cinstit pe ăia de-i simpatizează…
Aziii…HOP! odată mă trezesc cu maestrul Gheţău că mă surprinde plăcut şi NEMAIPOMENIT scrie un articol pe gustul meu despre PNL şi fraierul cu cioc care dă cu apă pe cioara Chirica să îngheţe şi să cadă…
Băi, mă durea dibla amarnic, aproape că făcui temperament!
Mă mai muşcă de fesebuci şi deontologul hermeneut al postului care a dat cu buzduganul cu cioc în tocul uşii la Comisia de cultură înfiinţată de huţupan anumea să fure lovele cu sacoşa ca să ne facă chipurile Capitală Europeană cu gropi şi colb între degetele din sandale, dar pretenarul său ciochist în care se baza, l-a trădat făcând blat cu cioropina şi a ajuns la caşcaval alt băsist cu ştaif şi patalama de telectual.
Băi! Linişte, ce dracu?
Odată îl văd şi pe muşcăciosul ciochist care îşi înfipses colţii în feisbucile mele că schimbă brusc macazul de era să ajungă pe o linie moartă şi să se izbească de tampoanele de capăt!
Băi – zic – triumviratul ăsta care a trăit o viaţă mâncând pâine la greu de pe urma lui Băse şi a lui Nichita, s-a bolunzât, nene! Foamea în gât îi paşte şi iote că se aprochie vertiginos de voroavele mele: “băi să nu fiţi nevoiţi în cur înd să pupaţi unde aţi stuchit!”
Băi, am simţit că tre’ să încep un tratament, ceva. Mi-am adus iute aminte cum Aiurel făcea o reclamă asiduă brusc şi dintr-o dată la nen-tu Nane şi la pastilele A Plus…
După două hapuri, aflu că un oarecare beţivan profesor la fel de fel de şcoli de ingineri feroviari, asistenţi medicali, sau bucătari de pizza, vrea să-şi televizeze elevii care fac practica la fabrica de pastile.
Cum la TeleM nici portarul de luat vederi cu infraroşii nu a mai fost plătit de doi ani, se cer noi sponsori.
Încă nu se cunoaşte dacă: noile studiouri regionale vor funcţiona la Valea lu Pulului într-o magazie dezafectată, dacă se vor da doar bani cash din încasări cu Factură Fiscală la ANAF, dacă deontologii de dreapta se vor arunca în tabăra adversă lui Chirica din PSD ca să-l aducă lider pe al de Cătălin exclus de Pisicul W. Oricum, ăştia – deontologii – vor fi lăsaţi să scuipe tare spre PSD Nichita, PSD Chirica şi mai nou, spre USL Danga!
V-aţi prins? Eu da! :v

GABRIEL MIHĂILĂ