DNA Bucureşti lucrează în favoarea bisericii

DNA Bucureşti lucrează în favoarea bisericii

În cazul lui Dan Sova, acţiunea DNA-ului a făcut fără intenţie reclamă la mirul bisericii ortodoxe. Tot minunatului mir, DNA-ul a făcut reclamă şi cu cazul Varujan Vosganian. Dar în cazul lui Troaca Cristian, cunoscut după dosarul cu drogurile ca fiind DAVID în locul lui Troacă, surpriză.
Mare surpriză, în cazul lui DAVID TROACA CRISTIAN divinitatea a lucrat la sufleţelul lui Cristian şi în acest fel acţiunea DNA-ului l-a scos din rândul ortodocşilor şi la POCĂIT în Biserica Internaţională Harul.

Ia să vedem dacă braţul DNA-ului mai are curajul să se ia de el, în condiţiile în care acesta şi-a schimbat Dumnezeul (din verificările noastre l-a schimbat pe Dumnezeul cel ortodox cu cel Internaţional)

Pentru a nu a putea fi acuzaţi de răspândire de zvonuri false, ataşăm acest clip video de la botezul lui Cristian David fost Troacă.

Vezi domnule general Abraham dacă l-ai făcut scăpat în dosarul cu drogurile unde a ajuns domnul ministru de interne, de la minister la uşa DNA-ului şi acuma la Biserică Internaţională…

P.S. În atenţia domnişoarei Lenutei Udrea, în loc să pui tu mâna la năsuc în mijlocul parlamentului, mai bine fugeai la Catedrala Mântuirii Neamului şi făceai rost de mirul făcător de minuni (care distruge acţiunile DNA-ului). Dar mai ai o opţiune, să-l rogi pe Base să i-a legătura cu pastorul ŞEF de la Biserica Internaţională, poate aşa să ai şi tu o şansă împotriva DNA-ului.

 Botez Cristian David fost Ministru de Interne  :v