BOLI VENERICE – PROSTITUATE MASCULINE

BOLI VENERICE – PROSTITUATE MASCULINE

Se spunea despre Arghezi ca loveste nemilos toate guvernele, dar numai începând de a doua zi după ce ele cădeau. Nici nu visa Constantin Hritac, care-si zice Toni pentru a-şi da o aură mafiotă prenumelui, să calce pe urmele lui Arghezi. Într-o scriere din gazeta sa, il păleşte pe fostul lui prieten de combinaţii Gh. Nichita. Abia acum, când Gigi e prăbuşit, vede şi Costică -Toni ceea ce noi vedeam de mult.
O duzină de ani, povestea de dragoste Toni-Gigi s-a scris nu cu litere de aur, ci cu cifre de aur. Sunt cifrele din contractele acordate gazetei sale tot mai lipsite de credibilitate. În schimbul acestor contracte, el a înţeles să poarte un baston de orb, pentru a nu vedea marile tunuri ale sponsorului său. Vorbim aici de dosarele asfaltărilor, transportului local, al CET-ului, al echipei de fotbal si al retrocedărilor dubioase de terenuri
În visele sale născute pe păşunea din Dumestiul natal, Toni se vede un fel de creier judeţean şi un arbitru al eleganţei morale. De fapt, el nu este decât un oportunist grosier si un lăutar al fiţuicilor gazetăreşti.
Dacă procurorii DNA Bucureşti vor stabili ca la nivelul judeţului Iaşi funcţiona o grupare siciliană, în mod sigur în vârful ei îi vom regăsi cocoţaţi pe Gigi, Toni şi Emilian Eva.
Ştiţi care e marea dilemă a presei ieşene? A alege între Ghiocel Asimionesei si Toni Hriţac; este ca şi cum am fi nevoiţi să alegem între sifilis şi blenoragie.

toni hritac  SONY DSC
DRAGOMIR TOMASESCHI
Preluat de pe Facebook